İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | Bateri (Davul)

    Bateri(Davul), bagetlerle çalınan vücudun bütün uzuvları kullanılan vurmalı bir çalgıdır. Trampet kick altolar hi-hat zili ve diğer zillerden oluşur. En yüksek sesli akustik çalgılardan biridir.

    Davulda bulunan her bir parça ayrı bir nota değeri verir. Buna göre davul farklı akort sistemleriyle kurulabilir. Apartmanda yaşayan öğrenciler için yeni nesil elektronik davullar önerilmektedir.Davul çalışmalarınızı kursumuzda veya çalışma stüdyolarında yapmanız gelişiminize çok büyük katkı sağlar.

    Hemen her müzik türünde bulunması gereken bir enstrümandır. Vurmalı enstrümanların en gelişmişidir. Genellikle rock müzik ve türevlerinde kullanıldığı görülse de bütün müzik türlerinde ritim enstrümanı olarak kullanılır.

    Elektronik müzikten pop ,rock,metal müziğe kadar her tür müziğin temelini oluşturan davul enstrümanını öğrenmeye hazırmısınız? Bateri dersi; konusunda uzman hocalarımızla, bire bir yapılmaktadır. Kişiye özel dersin avantajı olarak;ilgili enstrümana ait teknik bilgilerle birlikte,müzik teorisi eğitimi (solfej,armoni vb.) ve müzikalite hedefli danışmanlık da sağlamaktayız. Bateri dersleri kişiye özel olarak uygulanır. Bateri dersi veren eğitmenlerimiz konusunda uzman kişilerdir. Çocuklara bateri eğitimi vermekteyiz.

   Ayrıca DRUMLAND DAVUL OKULUMUZ sayesinde tüm davul öğrencilerimiz akustik davulda eğitim görebilmekte ve istedikleri zaman pratik yapabilmektedir.Yalnızca davulculara hitap etmesi için yapılmış profesyonel yalıtımlı odalarımızda öğrencilerimiz gerçek davul deneyimini sonuna kadar yaşayabilmektedir.

 

DERS İÇERİĞİ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

antalya davul kursu

antalya davul dersi
antalya davul eğitimi
antalya davul okulu
antalya davul özel ders
antalya davul öğretmeni
 
antalya bateri kursu
antalya bateri dersi
antalya bateri eğitimi
antalya bateri okulu
antalya bateri özel ders
antalya bateri öğretmeni
antalya müzik kursu
antalya müzik okulu
antalya müzik eğitimi
antalya müzik öğretmeni
 
İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb