İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | 2.BENİM OKULUM EĞİTİM FUARI'NDA İDİL MÜZİK

12-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Cam Piramitte gerçekleşen BENİM OKULUM EĞİTİM FUARI, 2.si ile öğrencilerin ve ailelerin katılımına açıldı.

Antalya'nın en kapsamlı eğitim fuarında bu sene  İDİL MÜZİK AİLESİ de yer aldı. 

Gün boyu süren eşsiz müzik dinletileri, mini konserler, enstrüman tanıtımları, eğitim tanıtımları ve katılımcı müzikseverlerin de enerjisi ile İDİL MÜZİK standı fuarın en keyifli noktası haline geldi.

Aile, Eğitim, Çocuk ile ilgili her şeyin yer aldığı fuarda eğitime başlayacak olan çocuklarımız ve kafasındaki birçok soruya cevap arayan ailelerimiz için uzmanlarla söyleşiler düzenlendi. Çocuk gelişimi ve eğitimi alanında en yeni pedagojik formasyona sahip eğitimcileri ile eğitim veren okullar; öğretmenleri ve tüm okul kadrosu ile birlikte ailelerle bir araya geldi.

Müzik eğitimi konusunda yıllardır Antalya’da en kaliteli ve oturmuş sistemi uygulayan okulumuz, özellikle müzik ile ilgilenen öğrencilere, çocuklarının müziğe doğru ve profesyonel bir kurumda başlaması gerektiğinin bilincinde olan velilere ve her yaştan müziksevere bolca bilgi verdi.

Yaz dönemi açılacak olan yaza özel eğitim sınıfları hakkında bilgi alan ve hayallerini artık daha fazla ertelemek istemeyen bazı müzik tutkunları ise şimdiden erken kayıt için randevularını aldı.

SİZ DE KALİTELİ, TESCİLLİ, ONAYLI VE ÖNCÜ EĞİTİMLERİMİZE KATILMAK İÇİN GEÇ KALMAYIN.

İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb