İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | Davul , Akustik Bateri ile Öğrenilir (DRUMLAND)

 

    Sektörmüzde yıllardır gözlemdediğimiz ve en büyük eksiklerden biri diye düşündüğümüz davul enstrümanı artık DRUMLAND sayesinde hakettiği değere kavuşuyor.

    Özellikle verimsiz eğitim yöntemleri,pratiğe imkan sağalayacak mekan eksikliği,eğitimlerin yüksek ses korkusu yüzünden çoğu MEB denetimindeki eğitim kurumları tarafından dahi dijital davulda verilme mahkumiyeti ve tabii ki davul ve parça temini sorunların başlıcaları.

    Şehrimizdeki bu açığı kapatmayı amaçlayan yeni konsept mağazamız DRUMLAND yukarıda saydığımız ve daha belirlemiş olduğumuz birçok sorun düşünülerek tasarlandı ve planlandı.Özellikle akustik davulda eğitim konusunda çok hassas olduğumuzu tekrar belirterek,Antalya'da davul ile ilgili olarak açılan bu mağazanın bir ilk olduğunu hatırlatmak isteriz.
 

    Ayrıca kurumumuzca derlenen davul metodu sayesinde özgün ve sistematik bir eğitimi,monotonluktan  kurtararak vermeyi amaçlıyoruz.Sizleri de akustik davullarımızda ve profesyonel yalıtımlı özel davul odalarımızda eğitim almaya ya da prova yapmaya davet ediyoruz.

İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb